BEMUTATKOZIK CÉGÜNK

A SEWER CLEANING KFT.

CSŐTÖRÉSBEN OTTHON VAGYUNK!

HÍVJON MINKET MOST HA CSŐTÖRÉSE VAN!

CÉGÜNKRŐL:

Cégünk a csőtörések, csőrepedések pontos helyének felfedezésére és bemérésére specializálódott. Szakembereink a modern és fejlett műszeres helymeghatározás segítségével tevékenykednek, a lehető legminimálisabb felfordulással!

Cégünk bontás nélkül biztosít csőtörés vizsgálatot, amelyet egyaránt elektroakusztikus beméréssel, korrelációs vizsgálattal, jelzőgázos vizsgálattal vagy kamerás vizsgálattal is elvégzünk.A műszeres csőtörés bemérés és csőtörés javítás területein több éves tapasztalattal rendelkezünk! Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy rengeteg csőtöréssel és vízveszteséget eredményező vízszivárgással találkoztunk már. Lehet szó akár családi házról, társasházakról, pincékről, kertekről vagy ipari létesítményekről is!

Gépparkunkat folyamatos fejlesztés alatt tartjuk, a legújabb technológia megoldásokat a lehető leghamarabb bevezetjük. Ennek köszönhetően az adott csőtöréshez legalkalmasabb műszeres technológiát alkalmazzuk a munka során. Ezáltal minden helyzetben meg tudjuk találni a hiba forrását, minimális felfordulással!
Minden csőtörés során azt a műszeres technológiát fogjuk alkalmazni, amely a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb. Szolgáltatásainkat egyaránt kínáljuk magánszemélyek, cégek, állami intézmények és társasházak részére is. Csőtörés keresés, elhárítás itt!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is elérhető szolgáltatások

Modern, folymatosan fejlesztett géppark

Több éves tapasztalat

Professzionális, gyors segítségnyújtás

Költséghatékony, fix árak

Megbízható, segítőkész szakemberekből álló csapat

Minden esetben a megbeszélt időpontban a helyszínre érkezünk

Munkánkra garanciát vállalunk

Felesleges bontás nélküli, tiszta munkavégzés

rólunk: SEWER CLEANING KFT

AZONNALI HIBAELHÁRÍTÁS

Kiszálló szakembereink bármilyen helyzet során minden szükséges eszközzel rendelkeznek.

Ezáltal tudjuk biztosan garantálni, hogy mindent a helyszínen, első kiszállásra megjavítunk Önnek!

Szakképzett, profi csapatunk mindig rendezett környezetben, a lehető leggyorsabban oldják meg az Ön problémáját. Elektroakusztikus csőtörés bemérések itt!

Bemutatkozás cégünkről

GYORS ÉS SZAKSZERŰ SEGÍTSÉG

Tapasztalt cégként tisztában vagyunk azzal, hogy egy csőtörés során ügyfeleinknek a lehető leghamarabb lesz a segítségünkre szüksége.

A csőtörések bemérése során azonban fontos szempont, hogy ne csak gyorsan, hanem szakszerűen tudjuk azt elhárítani. Ennek köszönhetően megakadályozzuk a további anyagi károk keletkezését is. Hőkamerás vizsgálat itt!

csőtörésben otthon vagyunk: Sewer Cleaning Kft.

HATÉKONYOK MEGOLDÁSOK

Az összes csőtörés során azt a műszeres technológiát fogjuk alkalmazni, amely a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb.

Szolgáltatásainkat egyaránt kínáljuk magánszemélyek, cégek, állami intézmények és társasházak részére is. Műszeres Csőtörés vizsgálat itt!

Csőtörések keresése, javítása bontás nélküli munkavégzés Budapest, Pest megye 0-24!

HÍVJON MINKET MOST ÉS SEGÍTÜNK!