FALNEDVESSÉG MÉRÉS!

Falnedvesség mérés Budapest, Pest megye non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is! Akciós árak 0-24!

A falnedvesség mérés során a műszer segítségének köszönhetően feltárhatók esetleges meghibásodások, csőtörések is!

Hívjon minket most és indulunk akár azonnal is!

MILYEN ESETEKBEN SZÜKSÉGES A FAL NEDVESSÉG TARTALMÁNAK A MÉRÉSE?

Bármely utólagos falszigetelést megelőzően elengedhetetlen lépés a műszeres falnedvesség mérés, más néven a faldiagnosztika.

A falnedvesség mérés segítségével képesek leszünk megállapítani a falszakaszok nedvesség tartalmát. Úgynevezett faltérképet, rajzot fogunk készíteni annak érdekében, hogy meghatározzuk a szigetelés injektálás módszerét.

Ez segítséget nyújt abban is, hogy magasnyomású, közepes, vagy alacsony nyomású injektálási technológiát lesz szükséges alkalmazni a továbbiakban.

Hiszen ezeket a szempontokat mind a fal nedvesség tartalma határozza meg! Csőtörés bemérés Budapest 0-24!

Műszeres beméréssel a fal nedvesség tartalma meghatározható!

A munkálatok a csőtörés bemérése után minimális bontással vagy akár bontás nélkül elvégezhetőek

A hibát akár 1 órán belül elhárítjuk Budapesten és Pest megyében!

MIÉRT VÁLASSZA A CÉGÜNKET FALNEDVESSÉG MÉRÉS SZOLGÁLTATÁSRA? AKCIÓS ÁRAK EGÉSZ ÉVBEN!

falnedvesség mérés Budapest

Munkavégzés 7 napos garantált garanciával!

A falnedvesség mérés során a műszer segítségének köszönhetően feltárhatók esetleges meghibásodások, csőtörések is! Ugyanis ezeken a területeken a nedvesség megnő a falazatokon belül!

A módszer elve, hogy a vizes fal másképp fogja vezetni az áramot, mint a száraz fal. A műszer százalékos értékben fogja jelezni számunkra a fal víztartalmát. Vízszivárgás keresés bemérés itt!

falnedvesség mérés Pest megye

Hibaelhárítás non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

A falban felszálló nedvesség az épület állagát olyan mértékben képes rontani, hogy az ingatlan belső levegőminőségét már meg se említjük.

Megoldás viszont az utólagos felújításkor is adódhat! Falnedvesség mérés műszerekkel 0-24! Csőtörés bemérés Pest megye!

Miért fontos a falnedvesség mérés?

A falak építőanyagai finom hajszálcsövekkel rendelkeznek. Ezen hajszálcsövekbe pedig bekerül a nedvesség. A legtöbb esetben az átnedvesedési és a kiszáradási időszakok váltják egymást. Nem így figyelhető meg ez viszont a talajjal érintkező épületek esetében.

Ebben az esetben ugyanis hiányosság az a szellőzés, amely biztosítani tudná a kiszáradást. Tehát ez a nedvesség a szóban forgó hajszálcsöveken belül folyamatosan felfelé halad.

Ebben a helyzetben beszélünk a falban felszálló nedvességről. Ez a víz viszont nem tiszta. Hiszen a talajból olyan ártalmas sókat old ki és hordoz majd tovább magával, amelyek károkat eredményezhetnek az épületben.

A külső fal nedvességének a mértéke minden esetben hatással van a belső levegőállapotra. Valamint ezek mellett pedig a penészgombák kialakulásáért is felelősségre vonható.

A falban megtalálható víz a fagyás hatására roncsolja az építőanyagot.

Továbbá az is fontos, hogy az átnedvesedett falak jobban képesek vezetni a hőt, mint a szárazak. Ezáltal csökkeni fog a nedves külső fal belső felületének hőmérséklete is.

Ebből adódik a jól ismert huzatjelenség is, az egészségre káros hatással bíró hideg kisugárzás, és penészesedés kialakulása is.

A falban felszálló nedvesség, mint azt ismertettük Önnel, az épület állagát jelentősen képes rongálni. Ezzel párhuzamosan az ingatlan belső levegőminőségéről már meg sem említjük. Erre megoldás viszont az utólagos felújítás során is adódik.

Elsődlegesen azonban vegye igénybe falnedvesség mérés szolgáltatásunkat és győződjön meg az otthonában lévő  falszakaszok nedvességének a tartalmáról!

Annak érdekében, hogy az előbb említett károk, problémák még véletlen se okozhassanak gondot Önnek!

 

 

A FAL NEDVESSÉGTARTALMÁNAK A MÉRÉSÉRE VAN SZÜKSÉGE?

AKKOR HÍVJON MINKET MOST ÉS INDULUNK AZONNAL!

FALNEDVESSÉG MÉRÉS KEDVEZŐ ÁRAKON BUDAPEST, PEST MEGYE 0-24!

A falak építőanyagai törékeny hajszálcsövekből tevődnek össze, amelyekbe bekerül a nedvesség.

A legtöbb esetben az átnedvesedési és a kiszáradási időszakok fogják váltani egymást, azonban ez eltérő a talajjal érintkező épületrészek esetében, hiszen itt hiányzik az a szellőzés, amely biztosítani tudná a kiszáradási folyamatot.

Ez a nedvesség ezért az említett hajszálcsöveken folyamatosan felfelé fog vándorolni, ekkor említhetjük a falban felszálló nedvességet. Ez a víz viszont nem tiszta, hanem a talajból olyan ártalmas sókat fog kioldani és hord magával, amelyek képesek károkat okozni az épületben is.

A külső fal nedvességtartalma minden esetben hatással bír a belső levegőállapotra, és többek között a penészgombák kialakulása is ennek köszönhető. A falban található víz megfagyva károsítani fogja az építőanyagot.

És az is fontos, hogy az átnedvesedett falak jobban vezetik majd a hőt, mint a szárazak, ezért a nedves külső fal belső felületének a hőmérséklete is csökkenni fog.

Ebből adódik az ismert huzatjelenség is, az egészségre káros hatással bíró hideg kisugárzás, és penész felbukkanása is. Csőtörés bemérés bontás nélkül!

falnedvesség mérés
falnedvesség vizsgálat műszerekkel

FALAK VIZSGÁLATA, FALNEDVESSÉG MÉRÉS MŰSZEREKKEL BUDAPEST ÉS PEST MEGYE TERÜLETEIN 0-24!

Hívjon minket most és segítünk!