KORRELÁCIÓS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS!

Korrelációs csőtörés bemérés Budapest, Pest megye non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is! Akciós árak 0-24!

korrelációs csőtörések bemérése során a két pont közötti hiba helymeghatározására adódik lehetőségünk!

Hívjon minket most és indulunk akár azonnal is!

MILYEN ESTEKBEN ELŐNYÖS ÉS HASZNOS A KORRELÁCIÓS CSŐTÖRÉS VIZSGÁLAT, BEMÉRÉS!

korrelációs csőtörés bemérés folyamata során két pont közötti hiba helymeghatározására adódik lehetőségünk. Amíg az egyéb módszerekkel, mint mondjuk a jelzőgázos vizsgálattal kis vízveszteség esetében fűtésrendszerek és vízrendszerek csőtörésének bemérésére van lehetőségünk.

Az előbbi helyzetek során a csőtörés helyének bemérésére helyezzük a hangsúlyt, bekövetkezhet, hogy előzőleg magát a csövet is keresnünk kell majd.

A föld alatt vagy a falban futó vezetékek felfedezése a legtöbb esetben nagy gond akkor, ha valaki nem saját maga építkezett, és egy használt házat vásárolt meg.

Sőt, az évtizedek múlásával elfelejtődik, merre is helyezkednek el pontosan a csövek, vezetékek.

Erre nyújt segítséget a korrelációs csőtörés bemérés folyamata! Elektroakusztikus csőtörés bemérés itt!

Műszeres korrelációs beméréssel a csőtörés pontos helye meghatározható!

A munkálatok a csőtörés bemérése után minimális bontással vagy akár bontás nélkül elvégezhetőek

A hibát akár 1 órán belül elhárítjuk Budapesten és Pest megyében!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON HA CSŐTÖRÉS BEMÉRÉSRE VAN SZÜKSÉGE KORRELÁCIÓS TECHNIKÁVAL? AKCIÓS ÁRAK EGÉSZ ÉVBEN!

Korrelációs csőtörés bemérés

7 napos garantált garanciával!

Manapság már lehetőség adódik a csőtörés bemérésére szakszerű, professzionális módszerekkel.

Cégünk szakemberei a legkorszerűbb műszerek segítségével, az egyes esetek milyenségétől függően fogják alkalmazni a különböző módszereket.

A korrelációs csőtörés bemérés során alkalmazott műszer segítségével két pont közötti hiba helymeghatározására adódik lehetőségünk.

Keresse csapatunkat, akik magabiztosan dolgoznak a korrelátorral! Vízszivárgás keresés, hőkamerás vizsgálat itt!

Korrelációs csőtörés vizsgálat

Hibaelhárítás non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

A korrelációs bemérés a csőtörések elhárításának egyik fejlett segédeszköze! 

A műszer biztosítja szakembereink számára a lehető leghatékonyabb és legkevesebb bontással járó munkavégzést!

Roppant gyors megoldást nyújt, hiszen csapatunknak nem kell megérzések és feltevések alapján megkezdeni a munkát, ugyanis teljesen egyértelmű lesz, hogy hol van a baj.

Műszeres csőtörés vizsgálat, kamerás csatornavizsgálat!

Hogyan zajlik cégünkkel a korrelációs csőtörés bemérés folyamata?

Manapság már számtalan módszer áll a vízvezeték szerelők rendelkezésére. Ezen módszerek mindegyike biztosítja a lehető leghatékonyabb és legminimálisabb bontással járó munkavégzést. Ezen eszközök közül az egyik az az úgynevezett korrelátor.

A korrelációs vizsgálat manapság már az egyik legnépszerűbb módszer mind a szakemberek, mind a fogyasztók szempontjából.

A korrelátor egy olyan műszer, amely segítségével egy tapasztalt szakember megtudja határozni a csőrepedés vagy csőtörés pontos elhelyezkedését.

Ez a műszer a repedés által keltett hangváltozásokat vizsgálja és elemzi. Ezáltal nyújt hatékony segítséget a hibahely felfedezésében. Ennek köszönhetően pedig a javítási folyamat is időtakarékosabb és bontástakarékosabb lesz.

Cégünk csőszerelést kivitelező szakembere első lépésként rezgésérzékelő eszközöket helyez el bizonyos pontokon. Ezek a pontok például a tolózár, a tűzcsap, vagy a csőfal.

Összességében minden olyan területen, amely alkalmas arra, hogy hangmintát biztosítson a roppant érzékeny műszer részére. Majd felvesszük a szivárgási zajt.

Ezt követően pedig a műszer a vízoszlopon keresztül terjedő hang elemzése által jelzi nagy pontossággal, hogy hol található a probléma.

A hidrofonnal rögzített jeleket ezt követően a szerkezet továbbítja rádióhullámok által a korrelátor felé. Majd itt végbe is megy az elemzés.

Az elemzés alapján a szakember pedig pontosan tudni fogja, hogy hol kell megkezdeni a bontást. Annak érdekében, hogy gyorsan és biztosan eltudja hárítani a szivárgást.

 

 

KORRELÁCIÓS CSÖTÖRÉS BEMÉRÉSRE VAN SZÜKSÉGE ?

AKKOR HÍVJON MINKET MOST ÉS INDULUNK AZONNAL!

HOGYAN ZAJLIK A  KORRELÁCIÓS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS, VIZSGÁLAT KEDVEZŐ ÁRAKON BUDAPEST, PEST MEGYE TERÜLETÉN 0-24!

Rengeteg helyzetben az emberek nem saját maguk által épített házban élnek, ezért nem rendelkeznek pontos tudással a föld alatt futó csőrendszerekről és vezetékrendszerekről.

A korrelációs csőtörés bemérés segítségével adott két pont közti hibahely meghatározása válik kivitelezhetővé. A víz általi zajt, a cső két végére közvetlenül, vagy azokkal kapcsolatban álló szerelvényekre helyezett érzékelők rádiós összeköttetés alkalmazásával a központi egységnek fogják továbbítani.

A műszer az előzetesen definiált paraméterek, továbbá a két irányból érkező zaj együttes figyelembevételével kalkulálja majd ki az érzékelőktől mért hibatávolságot, ennek köszönhetően pedig egészen pontos bemérés lesz lehetséges.

Ezeknek az eszközöknek az egyik legfontosabb tulajdonsága a nagy rádiós hatótávolság, ugyanis ennek köszönhetően hosszabb csőszakaszok bemérése is lehetséges lesz.

Valamint fontos szempont még, hogy mind a központi, mind az adóegységeken a szivárgási zajokba fejhallgatóval bele tudunk vele hallgatni. Csőtörés bemérés bontás nélkül!

korrelációs csőtörés bemérés Budapest
Korrelációs csőtörés bemérés
korrelációs csőtörés bemérés Budapest
Korrelációs csőtörés bemérés

Mikor ajánlott a korrelációs csőtörés bemérés?

A korrelációs csőtörés bemérés egyik legfontosabb előnye, hogy nagyon gyors megoldást kínál. Csapatunk szakembereinek nem szükséges a megérzéseik és több irányból is tévesnek mondható feltevések alapján megkezdeni a munkát.

Hiszen teljesen nyilvánvaló lesz, hogy hol található a baj. Ezáltal nem kell a szükségesnél nagyobb felületre kiterjedően felásni a kertet vagy kivésni a falakat. Csupán ott és annyit kell bontani, ahol és amennyire ez mindenképpen szükséges lesz.

Ezzel párhuzamosan továbbá jelentős kiadástól kímélhetjük meg magunkat. Ugyanis az időt és munkát tekintve is rövidebb intervallumokkal szükséges számolni. Ha szakembereink már felmérték a problémát és meghatározták a probléma helyét, megkezdődik a célirányos feltárás. Ezáltal a probléma orvosolása roppant gyorsan végbe megy.

Az anyagiakat tekintve tehát nagyon szerencsés kimenetelt eredményez egy korrelációs vizsgálat. Hiszen gyorsan felderítésre kerül a probléma. Ezáltal a szivárgó víz nem eredményez akkora károkat az ingatlanban vagy az ingatlan közvetlen környezetében.

Továbbá minimálisabb vízszivárgással szükséges számolni, amely a vízművek felé nem okoz majd hatalmas többlettel rendelkező vízszámlát.

Ha már bekövetkezett a baj, akkor igyekezzen a probléma súlyosságát a lehető legkezelhetőbbé degradálni! Keresse csapatunk szakembereit, akik magabiztosan dolgoznak a korrelátorral! 

 

KORRELÁCIÓS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS BUDAPEST ÉS PEST MEGYE TERÜLETEIN 0-24!

Hívjon minket most és segítünk!