HŐKAMERÁS VIZSGÁLAT 0-24!

Csőtörés hőkamerás vizsgálata Budapest, Pest megye non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is! Akciós árak 0-24!

Az átnedvesedett épületszerkezetek vizsgálatával meghatározható, hogy ténylegesen csőtörés van az épületben vagy csak egy rossz kivitelezés miatt van ázás!

Hívjon minket most és indulunk akár azonnal is!

MIÉRT ELŐNYÖS ÉS HASZNOS A HŐKAMERÁS VIZSGÁLAT!

A csőtörések elhárításában az utóbbi évek legjelentősebb, egyik legmérvadóbb változást előteremtő technológiai találmánya kétségtelenül a hőkamera.

A rendkívül pontos mérési eredményeket nyújtó hőkamerás vizsgálat esetén nem csak a szigetelési problémák tárhatók fel! Feltárható egyaránt a falban vagy padlóban futó vízvezetékek és fűtésvezetékek esetleges szivárgásai is vagyis a csőtörések.

A hőkamera szinte az összes lakóingatlan vagy ipari ingatlan esetében használható. Az épület egészéről és egyes részeiről készített hőtérkép felvételek pontosan meg fogják mutatni nekünk, hogy hol található a vízszivárgás.

Kamerás csatornavizsgálat, csőtörés bemérés jelzőgázzal itt!

Hőkamerás vizsgálattal a csőtörés pontos helye meghatározható!

A munkálatok a hőkamerás bemérés után minimális bontással vagy akár bontás nélkül elvégezhetőek

A hibát akár 1 órán belül elhárítjuk Budapesten és Pest megyében!

MIÉRT A CÉGÜNKET VÁLASSZA HA HŐKAMERÁS CSATORNAVIZSGÁLATRA VAN SZÜKSÉGE? AKCIÓS ÁRAK EGÉSZ ÉVBEN!

Hőkamerás vizsgálat Budapest, Pest megye

Műszeres hőkamerás bemérés garantált garanciával!

A hőkamerás vizsgálat alkalmával infravörös képek készülnek az épület vagy lakás falairól.

A csőtörés ott van, ahol nedves a fal, ezen a helyen a hőmérséklet alacsonyabb lesz, így azt a hőkamera érzékelni fogja.

Ezzel az eljárással pontosan látszódni fog hogy hol kezdődik, és hol végződik a károsodás. A hőkamerás bemérés nagy segítséget nyújt egyéb csőtörések felderítésében. Csőtörés keresés, elhárítás itt!

Hőkamerás csőtörés vizsgálat

Hibaelhárítás non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

A hőkamera minden esetben pontosan ki tudja mutatni a hiba forrását, a csőtörés és szivárgás helyét!

A legtöbb esetben a hőkamerás vizsgálatot a padló és falfűtési rendszerek, falban és földben haladó csővezetékek esetében használjuk.

Segítségével nem szükséges majd a burkoló anyag, falszerkezet nagy felületű bontása a hiba eredetének a felfedezéséhez és a javítás megkezdéséhez és kivitelezéséhez! Csőtörés bemérés bontás nélkül itt!

HOGYAN ZAJLIK CÉGÜNKEL EGY PROFI ÉS SZAKSZERŰ HŐKAMERÁS CSATORNA VIZSGÁLAT, BEMÉRÉS?

 

A hőkamerás vizsgálat folyamán kézi berudalós, azaz egy kitolható kamerát alkalmazunk. Továbbá, komolyabb, nagyobb átmérővel rendelkező csővezetékek során pedig önjáró kamerát alkalmazunk.

A hőkamera segítségével készített hőképek digitális módon kerülnek rögzítésre. Ezt követően az adatok mentén egy program alkalmazásával a szakembereink kitudják értékelni az eredményeket.

Ez a folyamat egy minimálisan időigényesebb, mint egyéb eljárásaink. Viszont a hőkamerás vizsgálat segítségével komplett, teljes képet kaphatunk az egész csőrendszerről. És abból adódóan, hogy az adatok mentésre, valamint jegyzőkönyvezésre is kerülnek, hivatalos alapjául szolgálhatnak további vizsgálatoknak is.

Ezek pedig meghatározói lehetnek mondjuk egy terület, vagy egy ingatlan értékesítésének. Továbbá akár az anyagi érték meghatározása során is.

 

 

HŐKAMERÁS CSŐTÖRÉS VIZSGÁLATRA, BEMÉRÉSRE VAN SZÜKSÉGE HOGY A MUNKAVÉGZÉS BONTÁS NÉLKÜL IS ELVÉGEZHETŐ LEGYEN?

AKKOR HÍVJON MINKET MOST ÉS INDULUNK AZONNAL!

MIT JELENT AZ HOGY HŐMAMERÁS VIZSGÁLAT? AKCIÓS ÁRAK BUDAPEST, PEST MEGYE 0-24!

A csőtörések bemérése, felfedése folyamán hatalmas hatékonysággal vethető be a nagyfelbontással rendelkező hőkamerás vizsgálat módszere. Lényeges, hogy a csőszivárgás felfedezésére alkalmazott hőkamera megfelelő felbontással rendelkezzen.

Azért, mivel a telefonokhoz kiegészítőként használt eszközök és a hőkamera gyártók által biztosított belépő modellek nem megfelelők a csőtörések bemérésére. Ennek az oka roppant egyszerű!

Ezek a hőkamerák nem ipari használtra lettek kifejlesztve! A felbontásuk és a készülékek által biztosított szolgáltatások nem biztosítják azokat a tulajdonságokat, amelyek egy csőszivárgás sikeres beméréséhez kellenek.

Egy hőkamerás vizsgálat hőhidak feltérképezése, fűtési rendszerek hibáinak felderítése, felületi nedvesség mérése és még rengeteg más egyéb területen nyújt segítséget.

Burkolt, rejtett hibák feltárása esetén rengeteg munka, fölöslegesen burkolat bontás és ezzel párhuzamosan költség is spórolható a  hőkamerás vizsgálat segítségével.

A hőkamera egy olyan infraképet biztosít, amely alkalmazásával különböző színek különböző hőfokokat mutatnak meg számunkra. Az infrakép biztosítja az olyan lehetséges anomáliák könnyű és gyors felfedezését, amelyek problémát eredményezhetnek és veszélyhez vezethetnek.

A hőkamera tehát egy roppant széles felhasználási spektrumot biztosít! Szinte bármilyen életterületet lefed, ezért az ipari technológiák és az orvosi célú alkalmazás is ide sorolhatók. Minket viszont csak az érdekel, hogy miként vethető be a hőkamera a csőtörés beméréséhez.

A nagy felbontással rendelkező hőkamera biztosítja számunkra, hogy a falakban, padlóban elhelyezett csövek nyomvonalát felfedezzük! Feltéve, hogy a csőhálózatban felfedezhető közeg hőmérséklete különbözik a környezetétől.

A mérés olyan kifinomult dimenzióban történik, hogy a csővezetéken elhelyezett szigetelés sem fogja gátolni a vezeték felfedezhetőségét. Elektroakusztikus csőtörés bemérés itt!

műszeres vizsgálat
Hőkamerás vizsgálat
Hőkamerás vizsgálat Budapest, Pest megye

Milyen esetekben szükséges egy hőkamerás  vizsgálat?

A műszeres csőtörés vizsgálatok egyik legsűrűbben alkalmazott módszere az úgynevezett hőkamerás vizsgálat. Ez a vizsgálat képes lerövidíteni az ellenőrzési, valamint a probléma meghatározásának az idejét. Továbbá, a segítségével pontosan megtudjuk határozni a csőtörés vagy csőrepedés helyét.

A hőkamera ebből adódóan roppant széles felhasználási területet nyújt. Ebbe pedig szinte minden életterület belefér. Ez a csővizsgálati módszer egy nagyon komplex és bonyolult munkafolyamat. Ebből adódóan a legtöbb esetben akkor alkalmazzák, amikor az akut gondot már sikerült felszámolni.

Viszont a tulajdonos, vagy a vizsgálat megrendelője azt szeretné, hogy teljes mértékben mérjék fel az adott csőrendszer állapotát. A vizsgálat után hivatalos, jegyzőkönyvezett eredménnyel tudunk szolgálni. A folyamat nagyon fontos eredményt adhat az építkezések, ingatlanértékesítések területén is. Továbbá, bizonyos helyzetekben akár jogi kérdések tisztázásában is döntő szereppel bírhat.

Abban az esetben, ha úgy értékeli, hogy hőkamerás vizsgálatra lenne szüksége, keressen cégünket bizalommal! Fejlett és karbantartott eszközparkunkkal a komplett folyamatot precízen és rövid idő alatt el tudjuk végezni.

A vizsgálat kivitelezéséhez pedig nem lesz szükség a legtöbb esetben még bontásra sem. Ha azonban mégis elkerülhetetlen lenne a bontás, a kamera kis méretéből adódóan csupán minimális méretű beavatkozásról lesz szó. Nagyon fontos, hogy időben döntsön az vizsgálat mellett, ha úgy érzékeli, hogy szükség van rá!

Ugyanis ha repedés gyanúja áll fent, bekövetkezhet, hogy minden perc számít, amelyet várakozással pazarolunk el!

A hőkamerás vizsgálat elsődlegesen a megelőzés esetében rendelkezik fontos szereppel. Ugyanis ha kritikus szakaszt fedezünk fel, még az előtt megtudjuk oldani a javítást, hogy repedés vagy törés következne be.

HŐKAMERÁS CSŐTÖRÉS VIZSGÁLAT BUDAPEST ÉS PEST MEGYE TERÜLETEIN 0-24!

Hívjon minket most és segítünk!