ElEktroakusztikus csőtörés bemérés 0-24!

Elektroakusztikus csőtörés bemérés Budapest, Pest megye non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is! Akciós árak 0-24!

Az elektroakusztikus mérésfolyamata során a csőtörés területén kiáramló folyadék vagy gáz hangjának segítségével vagyunk képesek meghatározni a csőtörés pontos helyét.

Hívjon minket most és indulunk akár azonnal is!

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ ELEKTROAKUSZTIKUS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS!

Az elektroakusztikus csőtörés bemérés módszere olyan szempontból hasonlt a többi módszerhez, hogy ebben az esetben is a csővezetéket a repedés, vagy törés területén elhagyó víz által keltett zajt vizsgáljuk.

Hiszen ez a zaj más jellegű, mint az, amelyet a víz normál áramlása folyamán figyelhetünk meg. Ezeket a zajokat egy kifinomult, érzékeny műszer alkalmazásával szét tudjuk választani és képesek leszünk meghatározni a hiba pontos területét.

A módszer első fázisában behatároljuk a hiba nagyjából meghatározott elhelyezkedését. Egy tapintómikrofon alkalmazásával rögzítjük a zaj keltette rezgéseket a környék különböző területein.

Ezt követően jön a pontszerű csőtörés bemérés egy talajmikrofon alkalmazásával, amikor is meghatározzuk, hogy hol helyezkedik el a legerősebb zaj forrása, mindezt természetesen bontás nélkül! Csőtörés bemérés jelzőgázzal itt!

Elektroakusztikus műszeres beméréssel a csőtörés pontos helye meghatározható!

A munkálatok az elektroakusztikus csőtörés bemérés után minimális bontással vagy akár bontás nélkül elvégezhetőek

A hibát akár 1 órán belül elhárítjuk Budapesten és Pest megyében!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON A CSŐTÖRÉSEK ELEKTROAKUSZTIKUS BEMÉRÉSÉRE? AKCIÓS ÁRAK EGÉSZ ÉVBEN!

Elektroakusztikus csőtörés bemérések Budapest, Pest megye

Munkavégzés 7 napos garantált garanciával!

A csőtörés bemérés során keletkezhető károk elkerülése érdekében a hiba okának felfedéséhez manapság már nem szükséges csempét vagy falat bontani. Lehetőség adódik a csőtörés bemérésére más, sokkal szakszerűbb módszerekkel is.

Az elektroakusztikus módszer elve során a csővezetéket a repedésnél, vagy törésnél elhagyó víz által keltett zaj alapján vizsgáljuk meg. Fontos tudni, hogy ez a zaj más jellegű, mint az, amelyet a víz normál áramlása folyamán hallanánk.

Ezen zajokat egy professzionális, érzékeny műszer segítségével szét leszünk képesek választani és meg tudjuk határozni a hiba pontos elhelyezkedését. Falnedvesség mérés itt!

elektroakusztikus csőtörés vizsgálat

Hibaelhárítás non-stop, hétvégén és ünnepnapokon is!

Csőtörés során minden perc számít. Emiatt fontos, hogy a lehető leghamarabb megtörténjen a csőtörés pontos helyének bemérése.

Ezen módszer folyamán egy olyan rendkívül modern készülékkel dolgozunk, amely a csőtörések szivárgási területének a meghatározása érdekében a legkorszerűbb digitális szűrőtechnikát alkalmazza.

Az elektroakusztikus csőtörés bemérés során a készülék a csőből kilépő víz által keltett hanghullámokat fogja behatárolni.

Bízza szakemberre a csőtörés keresését és elhárítását!

HOGYAN ZAJLIK CÉGÜNKKEL EGY PROFI ÉS SZAKSZERŰ ELEKTROAKUSZTIKUS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS?

 

Az elektroakusztikus hibakereső műszer hordozható, azonban használata komoly szakértelmet követel meg. Ennek ellenére mégis gyorsan és hatékonyan használható.

A csőrendszerben áramló és nyomás alatt lévő víz rendelkezik egy bizonyos állandó, remekül mérhető hangfrekvenciával. A elektroakusztikus hibakereső műszer ezt a frekvenciát megzavaró zajok után kutat.

Hiszen ezek a zajok repedésre, vagy súlyosabb helyzetben törésre fognak utalni.

Természetesen az eszközt elsődlegesen nem csőtörések, hanem repedésgyanúk esetében alkalmazzuk. Ennek során a szakember munkáját igénybe vevők valamilyen problémát, nem megfelelő működést tapasztalnak a rendszerben.

Ez a probléma a legtöbb helyzetben a szokványosnál is magasabb vízszámla szokott lenni.

Ez szinte az összes helyzetben szivárgásra utal. Viszont egy szerencsésebb esetben ez egy olyan ponton található, ahol az nem tűnik fel. Tehát nem az épületen belül, hanem valahol kint, a talajszint alatt, ahol a csőrendszer külső szakasza található.

A műszerrel pontosan és precízen tudjuk bemérni a zajellenőrzéssel segítségével, hogy hol lehet a probléma. Ez pedig nagymértékben megkönnyíti a feladatot, Hiszen segít a precíz feltárásban, továbbá megelőzheti, hogy nagyobb kár következhessen be.

 

ELKETROAKUSZTIKUS CSŐTÖRÉSEK BEMÉRÉSÉRE, VIZSGÁLATÁRA VAN SZÜKSÉGE HOGY A MUNKAVÉGZÉS BONTÁS NÉLKÜL IS ELVÉGEZHETŐ LEGYEN?

AKKOR HÍVJON MINKET MOST ÉS INDULUNK AZONNAL!

MIKOR JAVASOLT A CSŐTÖRÉS MŰSZERES BEMÉRÉSE ELEKTROAKUSZTIKUS MÓDSZERREL? AKCIÓS ÁRAK BUDAPEST, PEST MEGYE 0-24!

Az elektroakusztikus csőtörés bemérés 0-24 módszere több szempontból is hasonlít a többi módszerhez.

Ebben az esetben is a csővezetéket a repedés, vagy törés területén elhagyó víz által keltett zajt vizsgáljuk.

Hiszen ez a zaj más jellegű, mint az, amelyet a víz normál áramlása folyamán figyelhetünk meg.

Ezeket a zajokat egy kifinomult, érzékeny műszer alkalmazásával szét tudjuk választani és képesek leszünk meghatározni a hiba pontos területét.

A módszer első fázisában behatároljuk a hiba nagyjából meghatározott elhelyezkedését. Egy tapintómikrofon alkalmazásával rögzítjük a zaj keltette rezgéseket a környék különböző területein.

Ezt követően jön a pontszerű bemérés egy talajmikrofon alkalmazásával, amikor is meghatározzuk, hogy hol helyezkedik el a legerősebb zaj forrása, mindezt természetesen bontás nélkül! Csőtörés keresés, elhárítás 0-24!

Vízszivárgás keresés, bemérés!

elektroakusztikus csőtörés bemérés Budapest
elektroakusztikus műszeres vizsgálat

MILYEN ESETEKBEN ÉS MIKOR AJÁNLOTT AZ ELKTROAKUSZTIKUS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS?

A módszer segítségével egy kisebb probléma észlelése során megakadályozhatjuk egy nagyobb, jelentősebb csőtörés bekövetkezését.

A legtöbb esetben akkor alkalmazzuk az elektroakusztikus műszert, amikor sejtjük, hogy szivárgás van a képben. Viszont annak a pontos elhelyezkedését egyelőre nem ismerjük. Hiszen sehol sem jelentkezett vizesedés, sem látható szivárgás.

Azért megtérülő mindenek előtt a műszer használata, hiszen még abban a fázisban érzékelhetjük a problémát, amikor még nincs hatalmas törés. Amely sajnos mindenképpen ki fog alakulni, ha nem kezeljük a hibát elég gyorsan.

Továbbá egy szintén nem elhanyagolható szempont csőtörések és csőrepedések esetében. Az az, hogy az elektroakusztikus műszer segítségével hatalmas pontossággal betudjuk mérni, hogy található a probléma.

Ezáltal csupán annyit kell majd ásni, bontani amennyi feltétlenül szükséges annak érdekében, hogy a csőszakaszt javítani tudjuk. Abból adódóan, hogy a műszerrel pontosan betudjuk mérni, hogy hol van a repedés vagy törés, nem szükséges felbontani a komplett nyomvonalat.

A felesleges bontás helyreállítása és a csőcsere időveszteséget is eredményezne. Ugyanis sokkal több időt emésztene fel a javítás. Csak és kizárólag a hiba pontos területén szükséges bontani és csak a sérült csőszakaszt szükséges cserélni.

Ebből adódóan döntenek egyre többen a modern csőtörés elhárítási eszközök mellett. Hiszen ezen módszereknek köszönhetően rengeteg felesleges kiadást spórolhatnak meg.

ELEKTROAKUSZTIKUS CSŐTÖRÉS BEMÉRÉS, VIZSGÁLAT MŰSZEREKKEL BUDAPEST ÉS PEST MEGYE TERÜLETEIN 0-24!

Hívjon minket most és segítünk!